1.5 m economie

1,5 meter economie producten nu met eigen design

Mondkapjes ontsmetting doekjes en kapmantels

Voorkomen is beter dan genezen bescherm uw gasten, collega’s en uzelf met onze pro-hygiëne producten. Wij bieden verschillende soorten mondkapjes in ons assortiment aan, zowel duurzame mondkapjes als wegwerp mondkapjes. Optioneel kunnen wij deze bedrukken met uw logo!

Kappers opgelet, knipmantels tegen scherpe prijzen.

Bent u opzoek naar goedkope knipmantels en zelfs misschien een wegwerp knip mantel met uw eigen logo bedrukt? Wij kunnen u op kort termijn zowel onbedrukt als bedrukte knipmantels en knip schorten leveren.

Ontsmetting doekjes bestellen B2B

Wij leveren vanaf kleine aantallen custom bedrukte ontsmetting doekjes. Verkoopt u streetfood of fingerfood. Zoals friet of pizza. Zorg dat uw gasten vóór het eten hun handen ontsmetten. Onze ontsmetting doekjes zijn full colour te bedrukken met uw logo of boodschap. Zo laat u zien dat u extra bezig bent met het verzorgen van uw gasten.

De rol van Allesbedrukt.nl

Wij leveren u topkwaliteit in het eindproduct en het gehele bestel- en ordertraject van A tot Z. Het gaat immers om promotiemateriaal en producten waar uw naam en logo op staat.

Met 20 jaar ervaring in het vak en online verkoop vinden wij voor iedere vraag een gewenste oplossing. Ons team staat u met alle beschikbare communicatiemiddelen graag te woord wanneer u online nog niet alle antwoorden op uw vragen aantreft.

Voor de hardlopers in de markt bieden wij u nu direct de prijs online. Overige varianten kunt u op aanvraag bij ons voorleggen met een responstijd van een uur tot maximaal een dag. Dit betekent uiteraard ook voor ieder budget van u als klant een oplossing die passend is met competitieve prijzen.

Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo en merk op de te bedrukken tas komt te staan, via een digitaal drukvoorbeeld.

Leveringen geschieden op tijd en anders houden wij u tijdig op de hoogte. Spoedleveringen zijn in overleg bespreekbaar en kunnen wij voor u verzorgen.

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 030 - 7115450
E: sales@allesbedrukt.nl


Bezoekadres:
Ravelijn 2, 3905 NV Veenendaal


Postbus 177, 3900 AD Veenendaal


Partners - Resellers

Resellers krijgen korting! Neem direct contact op voor de opties.


T: 030 - 7115450

Copyright:© Allesbedrukt.nl | 030 - 7115450