Bekers warme dranken

Bekers warme dranken

Warme drankbekers bedrukken met uw logo


 

U bent op zoek naar bedrukte bekers voor uw warme dranken?

 


U maakt met allesbedrukt.nl direct de goede keuze! Al 20 jaar zijn wij de absolute internetpionier voor koffiebekers en hot drink cups met opdruk vanaf kleine aantllen

Snelle levering, vanaf kleine aantallen en bedrukking naar keuze


Deze vooral kartonnen bekers kunnen bedrukt worden geleverd vanaf 500 stuks met een full colour bedrukking al binnen 8 werkdagen. Ze kunnen volledig en all-over rondom worden gedrukt. Ook voor de grotere aantallen bedrukte bekers zijn uw ideale partner

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Bij Allesbedrukt.nl bestelt u eenvoudig, goedkoop en snel alle soorten en maten kartonnen drinkbekers met uw eigen ontwerp, voor koffie, thee of hot chocolate dranken. Wij bieden de standaard maten met opdruk vanaf 4oz, 7oz, 8oz tot zelfs 20 oz (120ml/180ml/250ml). Dit kan met uw opdruk in een enkel- en

De rol van Allesbedrukt.nl

Wij leveren u topkwaliteit in het eindproduct en het gehele bestel- en ordertraject van A tot Z. Het gaat immers om promotiemateriaal en producten waar uw naam en logo op staat.

Met 20 jaar ervaring in het vak en online verkoop vinden wij voor iedere vraag een gewenste oplossing. Ons team staat u met alle beschikbare communicatiemiddelen graag te woord wanneer u online nog niet alle antwoorden op uw vragen aantreft.

Voor de hardlopers in de markt bieden wij u nu direct de prijs online. Overige varianten kunt u op aanvraag bij ons voorleggen met een responstijd van een uur tot maximaal een dag. Dit betekent uiteraard ook voor ieder budget van u als klant een oplossing die passend is met competitieve prijzen.

Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo en merk op de te bedrukken tas komt te staan, via een digitaal drukvoorbeeld.

Leveringen geschieden op tijd en anders houden wij u tijdig op de hoogte. Spoedleveringen zijn in overleg bespreekbaar en kunnen wij voor u verzorgen.

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 030 - 7115450
E: sales@allesbedrukt.nl


Bezoekadres:
Ravelijn 2, 3905 NV Veenendaal


Postbus 177, 3900 AD Veenendaal


Partners - Resellers

Resellers krijgen korting! Neem direct contact op voor de opties.


T: 030 - 7115450

Copyright:© Allesbedrukt.nl | 030 - 7115450