Plastic low budget, 5 wkn

Plastic tassen met uw logo en met een gestanst handvat of lushandvat

 

U bent op zoek naar low budget bedrukte plastic tassen met een stans- of lushandvat?

U maakt direct de goede keuze! Dit zijn de hardlopers in het assortiment van plastic tassen waarmee wij u volledig en optimaal kunnen bedienen, inclusief uw logo

 

Een absolute budgetprijs voor een logo of all-over bedrukking van 100% drukoppervlak

Vanaf een minimum van 10.000 tassen leveren wij rock-bottom prijzen met een levertijd van 4 weken en overtreffen we ieder vergelijkbaar concurrerend aanbod

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Allesbedrukt.nl bestelt u eenvoudig, goedkoop en snel alle soorten plastic tassen met uw eigen ontwerp. Wij bieden 10 standaard maten naar keuze in een witte of transparante uitvoering met 48, 60 of 70 micron tas dikte, als standaard. Ook houden wij rekening met gewenste levertijden, diverse soorten (full colour) bedrukkingen en type en dikte van materialen (bv LDPE / HDPE / MDPE). U mag bij ons dus ook afwijken van de standaard waarbij wij in overleg de meest optimale oplossing gezamenlijk zullen vinden. Ook leveren wij tassen tegen low budgetprijzen en onderbieden wij ieder vergelijkbaar aanbod.Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo voorkomt u dure extra kosten

De rol van Allesbedrukt.nl

Wij leveren u topkwaliteit in het eindproduct en het gehele bestel- en ordertraject van A tot Z. Het gaat immers om promotiemateriaal en producten waar uw naam en logo op staat.

Met 20 jaar ervaring in het vak en online verkoop vinden wij voor iedere vraag een gewenste oplossing. Ons team staat u met alle beschikbare communicatiemiddelen graag te woord wanneer u online nog niet alle antwoorden op uw vragen aantreft.

Voor de hardlopers in de markt bieden wij u nu direct de prijs online. Overige varianten kunt u op aanvraag bij ons voorleggen met een responstijd van een uur tot maximaal een dag. Dit betekent uiteraard ook voor ieder budget van u als klant een oplossing die passend is met competitieve prijzen.

Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo en merk op de te bedrukken tas komt te staan, via een digitaal drukvoorbeeld.

Leveringen geschieden op tijd en anders houden wij u tijdig op de hoogte. Spoedleveringen zijn in overleg bespreekbaar en kunnen wij voor u verzorgen.

Expert-image

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 030 - 7115450
E: sales@allesbedrukt.nl


Bezoekadres:
Ravelijn 2, 3905 NV Veenendaal


Postbus 177, 3900 AD Veenendaal


Partners - Resellers

Resellers krijgen korting! Neem direct contact op voor de opties.


T: 030 - 7115450

Copyright:© Allesbedrukt.nl | 030 - 7115450