Bekers

Bekers

Bekers bedrukken met uw logo

U bent op zoek naar kwalitatief hoogwaardige bekers voor warme dranken, bekers voor koude dranken of ijsbekers?


Dan bent u bij dé specialist in Nederland met meer dan 20 jaar ervaring! Bedrukte bekers zijn ideale communicatiedragers voor uw bedrijf en uw boodschap


Laat uw logo en beeldmerk stralen met bedrukte bekers 


Bedrukte bekers worden letterlijk gedragen en dus gezien. Bedrukte bekers vormen een ideaal mobiel visitekaartje tijdens een genietmoment voor de gebruiker, die daardoor meer ontvankelijk is voor uw boodschap en daarbij tevens reclame maakt in de directe omgeving|


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Allesbedrukt.nl bestelt u eenvoudig, goedkoop en snel alle soorten bekers met uw eigen ontwerp. Wij houden rekening met gewenste levertijden, diverse materiaalsoorten en diktes. Daarnaast staan wij garant voor competitieve prijzen bij lage en hoge aantallen. Wij leveren al vanaf een paar werkdagen en vanaf 500 stuks bedrukte bekers

De rol van Allesbedrukt.nl

Wij leveren u topkwaliteit in het eindproduct en het gehele bestel- en ordertraject van A tot Z. Het gaat immers om promotiemateriaal en producten waar uw naam en logo op staat.

Met 20 jaar ervaring in het vak en online verkoop vinden wij voor iedere vraag een gewenste oplossing. Ons team staat u met alle beschikbare communicatiemiddelen graag te woord wanneer u online nog niet alle antwoorden op uw vragen aantreft.

Voor de hardlopers in de markt bieden wij u nu direct de prijs online. Overige varianten kunt u op aanvraag bij ons voorleggen met een responstijd van een uur tot maximaal een dag. Dit betekent uiteraard ook voor ieder budget van u als klant een oplossing die passend is met competitieve prijzen.

Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo en merk op de te bedrukken tas komt te staan, via een digitaal drukvoorbeeld.

Leveringen geschieden op tijd en anders houden wij u tijdig op de hoogte. Spoedleveringen zijn in overleg bespreekbaar en kunnen wij voor u verzorgen.

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 030 - 7115450
E: sales@allesbedrukt.nl


Bezoekadres:
Ravelijn 2, 3905 NV Veenendaal


Postbus 177, 3900 AD Veenendaal


Partners - Resellers

Resellers krijgen korting! Neem direct contact op voor de opties.


T: 030 - 7115450

Copyright:© Allesbedrukt.nl | 030 - 7115450