Ice ToGo

Ice ToGo

IJsbekers bedrukken met uw logo

U bent op zoek naar bedrukte ijsbekers?


U maakt met allesbedrukt.nl direct de goede keuze! Al 20 jaar zijn wij de absolute internetpionier voor bekers met opdruk, waaronder bedrukte ijsbekers vanaf kleine aantllen

Snelle levering, vanaf kleine aantallen en bedrukking naar keuze


Deze vooral kartonnen bekers kunnen bedrukt worden geleverd vanaf 1.000 stuks met een full colour bedrukking al binnen 3 weken. Ze kunnen volledig en all-over rondom worden gedrukt. Ook voor de grotere aantallen bedrukte ijsbekers zijn uw ideale partner

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Bij Allesbedrukt.nl bestelt u eenvoudig, goedkoop en snel alle soorten en maten ijsbekers of ice cups met uw eigen ontwerp. Wij bieden de standaard maten met opdruk vanaf de kleinste tot de grootste maten (5oz/8oz/12oz/16oz). Tevens zijn de logobedrukte ijscups met een deksel leverbaar. Ideaal dus voor ijs maar ook inzetbaar voor andere foodproducten als vers fruit of chocoladeproducten en dipsauzen

De rol van Allesbedrukt.nl

Wij leveren u topkwaliteit in het eindproduct en het gehele bestel- en ordertraject van A tot Z. Het gaat immers om promotiemateriaal en producten waar uw naam en logo op staat.

Met 20 jaar ervaring in het vak en online verkoop vinden wij voor iedere vraag een gewenste oplossing. Ons team staat u met alle beschikbare communicatiemiddelen graag te woord wanneer u online nog niet alle antwoorden op uw vragen aantreft.

Voor de hardlopers in de markt bieden wij u nu direct de prijs online. Overige varianten kunt u op aanvraag bij ons voorleggen met een responstijd van een uur tot maximaal een dag. Dit betekent uiteraard ook voor ieder budget van u als klant een oplossing die passend is met competitieve prijzen.

Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo en merk op de te bedrukken tas komt te staan, via een digitaal drukvoorbeeld.

Leveringen geschieden op tijd en anders houden wij u tijdig op de hoogte. Spoedleveringen zijn in overleg bespreekbaar en kunnen wij voor u verzorgen.

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 030 711 5450
E: sales@allesbedrukt.nl


Savannahweg 69, 3542 AW Utrecht

Partners - Resellers

Resellers krijgen korting! Neem direct contact op voor de opties.


T: 030 711 5450

Copyright:© Allesbedrukt.nl | 030 711 5450