Papieren draagtassen

Papieren draagtassen

Papieren tassen bedrukken met uw logo

U bent op zoek naar papieren draagtassen met gedraaide handle, een platte handle of een luxe tas met koordhandle met uw opdruk?


U maakt een goede keuze! Dit zijn de hardlopers in het assortiment van papieren tassen waarmee wij u volledig en optimaal kunnen bedienen inclusief uw logo

Papieren bedrukte tassen zijn de zowel trendy als tijdloos en een mooi visitekaartje


Deze draagtassen met groot draagvermogen zijn voor veel doeleinden in te zetten en in iedere branche

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Bij Allesbedrukt.nl bestelt u eenvoudig, goedkoop en snel alle soorten papieren tassen met uw eigen ontwerp. Ook houden wij rekening met gewenste levertijden, diverse soorten (full colour) bedrukkingen en verschillende druktechnieken. Wij leveren al vanaf een paar werkdagen en vanaf 100 stuks bedrukte papieren tassen

De rol van Allesbedrukt.nl

Wij leveren u topkwaliteit in het eindproduct en het gehele bestel- en ordertraject van A tot Z. Het gaat immers om promotiemateriaal en producten waar uw naam en logo op staat.

Met 20 jaar ervaring in het vak en online verkoop vinden wij voor iedere vraag een gewenste oplossing. Ons team staat u met alle beschikbare communicatiemiddelen graag te woord wanneer u online nog niet alle antwoorden op uw vragen aantreft.

Voor de hardlopers in de markt bieden wij u nu direct de prijs online. Overige varianten kunt u op aanvraag bij ons voorleggen met een responstijd van een uur tot maximaal een dag. Dit betekent uiteraard ook voor ieder budget van u als klant een oplossing die passend is met competitieve prijzen.

Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo en merk op de te bedrukken tas komt te staan, via een digitaal drukvoorbeeld.

Leveringen geschieden op tijd en anders houden wij u tijdig op de hoogte. Spoedleveringen zijn in overleg bespreekbaar en kunnen wij voor u verzorgen.

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 030 - 7115450
E: sales@allesbedrukt.nl


Bezoekadres:
Ravelijn 2, 3905 NV Veenendaal


Postbus 177, 3900 AD Veenendaal


Partners - Resellers

Resellers krijgen korting! Neem direct contact op voor de opties.


T: 030 - 7115450

Copyright:© Allesbedrukt.nl | 030 - 7115450