Fast Food Take Away

FastFood Disposables met eigen logo bedrukking!

Horeca- en event ondernemers vinden hier alles om het bedrijf te promoten. Milkshake Bekers, Frietbakjes, kidsboxen of custom pizzadozen of hamburger dozen. Allemaal bedrukt met uw gewenste opdruk en alles kan op uw maat.

Gratis Design Service voor bedrukking

Maak uw branding compleet met bedrukt vet vrij papier en bedrukte hamburger verpakkingen. Presentatie is misschien wel net zo belangrijk als het product zelf en het visitekaartje van uw bedrijf. Laat u door ons ontzorgen waarbij wij tevens het design gratis ontwerpen voor een van onze fast food producten.

Totaal pakket bedrukte disposables Korting

Heeft u meerere formaten nodig? Of matchende setjes en een range van bekers en bakjes met uw bedrukking? In combinatie garanderen wij u de beste prijs in de markt!
Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het realiseren van zowel kleine als grote oplagen. Wij zijn trotse makers van tastbare reclame sinds 2001.

Pizzadozen in uw formaat met bedrukking

Pizzadozen zijn een geweldige beelddragers. Vertel uw boodshap op een pizzadoos met uw bedrukking. De meest goedkope vorm van reclame. Zowel in FULL COLOUR als PMS mogelijk en in iedere maat die uw wenst. Heeft u nog geen design? wij helpen u graag met het opbouwen van uw eigen branding.

Nieuw, Custom calzone boxen.

Specuaal voor calzone pizza's bedrukte boxen op maat in FC of PMS.Kies uit een standaard maat op de site of vraag een custom size aan zonder dure stansmeskosten!

De rol van Allesbedrukt.nl

Wij leveren u topkwaliteit in het eindproduct en het gehele bestel- en ordertraject van A tot Z. Het gaat immers om promotiemateriaal en producten waar uw naam en logo op staat.

Met 20 jaar ervaring in het vak en online verkoop vinden wij voor iedere vraag een gewenste oplossing. Ons team staat u met alle beschikbare communicatiemiddelen graag te woord wanneer u online nog niet alle antwoorden op uw vragen aantreft.

Voor de hardlopers in de markt bieden wij u nu direct de prijs online. Overige varianten kunt u op aanvraag bij ons voorleggen met een responstijd van een uur tot maximaal een dag. Dit betekent uiteraard ook voor ieder budget van u als klant een oplossing die passend is met competitieve prijzen.

Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo en merk op de te bedrukken tas komt te staan, via een digitaal drukvoorbeeld.

Leveringen geschieden op tijd en anders houden wij u tijdig op de hoogte. Spoedleveringen zijn in overleg bespreekbaar en kunnen wij voor u verzorgen.

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 030 711 5450
E: sales@allesbedrukt.nl


Bezoekadres:
Ravelijn 2, 3905 NV Veenendaal


Postbus 177, 3900 AD Veenendaal


Partners - Resellers

Resellers krijgen korting! Neem direct contact op voor de opties.


T: 030 711 5450

Copyright:© Allesbedrukt.nl | 030 711 5450