Over Allesbedrukt

 

 

 

Bestel al uw logobedrukte producten, zoals tassen, servetten en koffiebekers op één adres bij Allesbedrukt.nl. Snelle levering, op maat, zaken regelen en afhandelen is ons ding. Wij fiksen het voor u. Dankzij onze kleine teams zijn we persoonlijk betrokken bij ieder onderdeel van het productieproces. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Allesbedrukt.nl en haar geschiedenis

 

Allesbedrukt.nl is dé internet pionier op het gebied van logobedrukte artikelen online. Toen wij in 2001 actief werden in de wereld van online bedrukkingen, waren wij de eerste leverancier waar via een online prijscalculator besteld kon worden. Inmiddels zijn we een gewaardeerde leverancier van logobedrukte artikelen in zowel binnen- als buitenland.
 

Specialisme in koffiebekers, tafeldecoratie en tassen

Bij Allesbedrukt.nl vindt u alle logobedrukte artikelen in niche segmenten onder één dak. Wij zijn met name gespecialiseerd in horeca gerelateerde disposables en een breed assortiment op het gebied van tafeldecoratie en tassen met een bedrukking. Al onze artikelen zijn competitief leverbaar in kleine en grote aantallen, in een standaard of speciale uitvoering. In een snelle wereld als de onze voorzien wij ook in snelle leveranties, die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

 

Onze klanten

Onze uitgebreide klantenkring strekt zich uit van bedrijven in de horeca, marketing en reclame tot kantoren en wederverkopers die bij ons op één adres alle producten voor hun branding vinden. Onze klanten kopen bij de bron. Dit houdt in dat Allesbedrukt.nl het volledige traject verzorgt van design tot productie inclusief het drukwerk en het transport van de goederen. Allesbedrukt.nl is behalve in de Benelux ook actief in Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk.

 

Uw bestelling bij Allesbedrukt.nl

Wij zijn benieuwd naar uw verzoek voor logobedrukte artikelen. Neem contact met ons op en deel ons uw wensen, zodat wij voor u aan de slag kunnen. U kunt uw gegevens via ons contactformulier versturen. Of neem telefonisch contact op bij directe vragen via onze bestel- en advieslijn op 030-7115450.

De rol van Allesbedrukt.nl

Wij leveren u topkwaliteit in het eindproduct en het gehele bestel- en ordertraject van A tot Z. Het gaat immers om promotiemateriaal en producten waar uw naam en logo op staat.

Met 20 jaar ervaring in het vak en online verkoop vinden wij voor iedere vraag een gewenste oplossing. Ons team staat u met alle beschikbare communicatiemiddelen graag te woord wanneer u online nog niet alle antwoorden op uw vragen aantreft.

Voor de hardlopers in de markt bieden wij u nu direct de prijs online. Overige varianten kunt u op aanvraag bij ons voorleggen met een responstijd van een uur tot maximaal een dag. Dit betekent uiteraard ook voor ieder budget van u als klant een oplossing die passend is met competitieve prijzen.

Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo en merk op de te bedrukken tas komt te staan, via een digitaal drukvoorbeeld.

Leveringen geschieden op tijd en anders houden wij u tijdig op de hoogte. Spoedleveringen zijn in overleg bespreekbaar en kunnen wij voor u verzorgen.

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 030 711 5450
E: sales@allesbedrukt.nl


Savannahweg 69, 3542 AW Utrecht

Partners - Resellers

Resellers krijgen korting! Neem direct contact op voor de opties.


T: 030 711 5450

Copyright:© Allesbedrukt.nl | 030 711 5450