Hemddraagtassen

Plastic tassen met uw logo; de zogenaamde markttasjes

 

U bent op zoek naar bedrukte plastic tassen in de vorm van een hemddraagtas?

 


U bent aan het goede adres! Voor al het lichte draagwerk van food-to-go in retail, AGF en fast food outlets, maar ook veel toegepast in bouwmarkten, bedienen wij u inclusief uw logo

Betaalde tasjes in retail om overtollig gebruik van plastic tegen te gaan


Bedrukte hemddraagtasjes zijn net zo functioneel als dat ze goedkoop zijn. Niet weg te denken in diverse segmenten vanwege het gemak en inmiddels betaald door de consument, om overgebruik tegen te gaan

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Bij Allesbedrukt.nl bestelt u eenvoudig, goedkoop en snel deze zogenaamde HDPE hemddraagtassen met opdruk. Al te leveren bedrukt vanaf 5.000 stuks in diverse maten en diktes met uw eigen ontwerp. Tevens bieden wij de keuze voor wit of transparant materiaal en gekleurd basismateriaal in overleg. Ze kunnen met een zogenaamd ophangoog worden geleverd op verzoek. Vanaf 10.000 stuks is het al efficiënt en goedkoop om full colour bedrukkingen te bestellen. Allesbedrukt.nl levert binnen 4 weken op het prijs niveau waarop het Verre Oosten nog 3 maanden logistiek vervoer moet overbruggen.Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo voorkomt u dure extra kosten

De rol van Allesbedrukt.nl

Wij leveren u topkwaliteit in het eindproduct en het gehele bestel- en ordertraject van A tot Z. Het gaat immers om promotiemateriaal en producten waar uw naam en logo op staat.

Met 20 jaar ervaring in het vak en online verkoop vinden wij voor iedere vraag een gewenste oplossing. Ons team staat u met alle beschikbare communicatiemiddelen graag te woord wanneer u online nog niet alle antwoorden op uw vragen aantreft.

Voor de hardlopers in de markt bieden wij u nu direct de prijs online. Overige varianten kunt u op aanvraag bij ons voorleggen met een responstijd van een uur tot maximaal een dag. Dit betekent uiteraard ook voor ieder budget van u als klant een oplossing die passend is met competitieve prijzen.

Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo en merk op de te bedrukken tas komt te staan, via een digitaal drukvoorbeeld.

Leveringen geschieden op tijd en anders houden wij u tijdig op de hoogte. Spoedleveringen zijn in overleg bespreekbaar en kunnen wij voor u verzorgen.

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 030 - 7115450
E: sales@allesbedrukt.nl


Bezoekadres:
Ravelijn 2, 3905 NV Veenendaal


Postbus 177, 3900 AD Veenendaal


Partners - Resellers

Resellers krijgen korting! Neem direct contact op voor de opties.


T: 030 - 7115450

Copyright:© Allesbedrukt.nl | 030 - 7115450