Tafeldecoratie

Tafeldecoratie

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Bij Allesbedrukt.nl bestelt u eenvoudig, goedkoop en snel digitaal bedrukte papieren servetten met uw eigen ontwerp. Voor zowel witte als gekleurde servetten biedt Allesbedrukt.nl u hiervoor de mogelijkheden. Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo voorkomt u dure extra kosten 

Het effect van bedrukte papieren servetten

Papieren servetten vormen een letterlijk visitekaartje en daarmee een interessant reclame medium voor uw boodschap. Dat papieren servetten met uw logo al vanaf 100 stuks worden bedrukt biedt een scala aan nieuwe mogelijkheden. Dit mede vanwege onze full colour digitale printtechniek. Zo kunt u met een beperkt budget al bij het kleinste evenement of feest via een servet met uw gasten communiceren. Denk aan eenmalige evenementen, bedrijfsfeesten, maar ook trouwerijen. De digitale printtechniek maakt een perfecte fotodruk mogelijk dus u kunt in woord en beeld optimaal uw gast bereiken.
We doen dit met standaard papieren celstof servetten en met de luxere en duurdere Airlaid variant. De printtechniek laat enkel het gebruik van 3 laags celstof servetten mogelijk als het gaat om standaard papier. U kunt zowel lichte kleuren als ieder full colour fotodesign op een donkere ondergrond laten drukken. De mogelijkheden zijn dus kortom eindeloos.
De kosten van het digitale servet liggen per servet hoger dan normaal, maar daar staat tegenover dat er geen dure clichekosten hoeven te worden berekend. 

De rol van Allesbedrukt.nl

Wij leveren u topkwaliteit in het eindproduct en het gehele bestel- en ordertraject van A tot Z. Het gaat immers om promotiemateriaal en producten waar uw naam en logo op staat.

Met 20 jaar ervaring in het vak en online verkoop vinden wij voor iedere vraag een gewenste oplossing. Ons team staat u met alle beschikbare communicatiemiddelen graag te woord wanneer u online nog niet alle antwoorden op uw vragen aantreft.

Voor de hardlopers in de markt bieden wij u nu direct de prijs online. Overige varianten kunt u op aanvraag bij ons voorleggen met een responstijd van een uur tot maximaal een dag. Dit betekent uiteraard ook voor ieder budget van u als klant een oplossing die passend is met competitieve prijzen.

Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo en merk op de te bedrukken tas komt te staan, via een digitaal drukvoorbeeld.

Leveringen geschieden op tijd en anders houden wij u tijdig op de hoogte. Spoedleveringen zijn in overleg bespreekbaar en kunnen wij voor u verzorgen.

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 030 - 7115450
E: sales@allesbedrukt.nl


Bezoekadres:
Ravelijn 2, 3905 NV Veenendaal


Postbus 177, 3900 AD Veenendaal


Partners - Resellers

Resellers krijgen korting! Neem direct contact op voor de opties.


T: 030 - 7115450

Copyright:© Allesbedrukt.nl | 030 - 7115450