Katoen

Katoenen tassen bedrukken met uw logo

U bent op zoek naar katoenen draagtassen met opdruk?


U maakt een goede keuze! Katoenen tassen zijn weer helemaal terug. Katoenen, linnen of stoffen tas zijn de veel gebruikte namen voor deze populaire duurzame tassen waarmee wij u optimaal kunnen bedienen, inclusief uw logo

Katoenen bedrukte tassen zijn zowel duurzaam, sterk en tevens functioneel


De klassieker onder de stoffen draagtassen met bedrukking, die in alle sectoren en voor diverse doeleinden wordt ingezet. En ze worden hergebruikt waardoor uw beeldmerk niet na 1 uitgifte zomaar uit het straatbeeld verdwijnt!

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Bij Allesbedrukt.nl bestelt u eenvoudig, goedkoop en snel katoenen tassen met uw eigen ontwerp. Dit kan al vanaf 100 stuks in een 1 tot 4 kleuren bedrukking of met een full colour print. Wij houden rekening met gewenste levertijden ivm met een beurs of een ander event.

De rol van Allesbedrukt.nl

Wij leveren u topkwaliteit in het eindproduct en het gehele bestel- en ordertraject van A tot Z. Het gaat immers om promotiemateriaal en producten waar uw naam en logo op staat.

Met 20 jaar ervaring in het vak en online verkoop vinden wij voor iedere vraag een gewenste oplossing. Ons team staat u met alle beschikbare communicatiemiddelen graag te woord wanneer u online nog niet alle antwoorden op uw vragen aantreft.

Voor de hardlopers in de markt bieden wij u nu direct de prijs online. Overige varianten kunt u op aanvraag bij ons voorleggen met een responstijd van een uur tot maximaal een dag. Dit betekent uiteraard ook voor ieder budget van u als klant een oplossing die passend is met competitieve prijzen.

Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo en merk op de te bedrukken tas komt te staan, via een digitaal drukvoorbeeld.

Leveringen geschieden op tijd en anders houden wij u tijdig op de hoogte. Spoedleveringen zijn in overleg bespreekbaar en kunnen wij voor u verzorgen.

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 030 - 7115450
E: sales@allesbedrukt.nl


Bezoekadres:
Ravelijn 2, 3905 NV Veenendaal


Postbus 177, 3900 AD Veenendaal


Partners - Resellers

Resellers krijgen korting! Neem direct contact op voor de opties.


T: 030 - 7115450

Copyright:© Allesbedrukt.nl | 030 - 7115450