Plastic draagtassen

Plastic draagtassen

Plastic tassen bedrukken met uw logo

 

U bent op zoek naar plastic draagtassen met opdruk?

 


U maakt een goede keuze! Dit zijn de hardlopers in het assortiment van plastic tassen waarmee wij u volledig en optimaal kunnen bedienen, inclusief uw logo

Plastic bedrukte tassen zijn zowel klassiek, duurzaam, sterk als functioneel


De klassieker onder de plastic draagtassen met bedrukking, wordt in tegenstelling tot papier, vaker hergebruikt, tot wel gemiddeld 7-8 keer. Uw beeldmerk verdwijnt dus letterlijk minder snel uit het straatbeeld en ook tegen geringere kosten!

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Bij Allesbedrukt.nl bestelt u eenvoudig, goedkoop en snel alle soorten plastic tassen met uw eigen ontwerp. Ook houden wij rekening met gewenste levertijden, diverse soorten (full colour) bedrukkingen en type en dikte van materialen (bv LDPE / HDPE / MDPE, biologisch afbreekbaar). Wij leveren als een van de weinigen in Europa binnen 10 werkdagen met volledig machinale productie en dat al vanaf 500 stuks plastic LDPE draagtassen

De rol van Allesbedrukt.nl

Wij leveren u topkwaliteit in het eindproduct en het gehele bestel- en ordertraject van A tot Z. Het gaat immers om promotiemateriaal en producten waar uw naam en logo op staat.

Met 20 jaar ervaring in het vak en online verkoop vinden wij voor iedere vraag een gewenste oplossing. Ons team staat u met alle beschikbare communicatiemiddelen graag te woord wanneer u online nog niet alle antwoorden op uw vragen aantreft.

Voor de hardlopers in de markt bieden wij u nu direct de prijs online. Overige varianten kunt u op aanvraag bij ons voorleggen met een responstijd van een uur tot maximaal een dag. Dit betekent uiteraard ook voor ieder budget van u als klant een oplossing die passend is met competitieve prijzen.

Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo en merk op de te bedrukken tas komt te staan, via een digitaal drukvoorbeeld.

Leveringen geschieden op tijd en anders houden wij u tijdig op de hoogte. Spoedleveringen zijn in overleg bespreekbaar en kunnen wij voor u verzorgen.

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 030 - 7115450
E: sales@allesbedrukt.nl


Bezoekadres:
Ravelijn 2, 3905 NV Veenendaal


Postbus 177, 3900 AD Veenendaal


Partners - Resellers

Resellers krijgen korting! Neem direct contact op voor de opties.


T: 030 - 7115450

Copyright:© Allesbedrukt.nl | 030 - 7115450