Draagzak papier zonder handle

Draagzak papier zonder handle

Zakken bedrukken met uw logo

 

U bent op zoek naar plastic verzendzakken, papieren zakken zonder handle of papieren fourniture zakjes?

U maakt een goede keuze! Bedrukte zakken of zakjes zijn ideale communicatiedragers voor uw bedrijf en uw boodschap

 

 

Laat uw logo en beeldmerk stralen in het straatbeeld met bedrukte zakken

Bedrukte zakken worden letterlijk gedragen en gezien. Bedrukte zakken vormen derhalve een ideaal visitekaartje aangezien de gebruiker ook reclame voor u maakt in de directe omgeving

 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Allesbedrukt.nl bestelt u eenvoudig, goedkoop en snel alle soorten zakken met uw eigen ontwerp. Ook houden wij rekening met gewenste levertijden, diverse soorten (full colour) bedrukkingen en verschillende druktechnieken. Wij leveren al vanaf een paar werkdagen en vanaf 100 stuks bedrukte zakken Het effect van bedrukte tassen Bedrukte zakken vormen een verlengstuk van uw bedrijf, uw uitstraling en communicatie. Uw logo en boodschap worden immers door veel meer mensen gezien en opgemerkt dan alleen de gebruiker. Een simpele optelsom om u zich te realiseren hoe goedkoop en effectief communicatie via bedrukte zakken dus eigenlijk is. Zowel functioneel in het gebruik als qua uitstraling en reclame van uw beeldmerk naar de markt.

 

De rol van Allesbedrukt.nl

Wij leveren u topkwaliteit in het eindproduct en het gehele bestel- en ordertraject van A tot Z. Het gaat immers om promotiemateriaal en producten waar uw naam en logo op staat.

Met 20 jaar ervaring in het vak en online verkoop vinden wij voor iedere vraag een gewenste oplossing. Ons team staat u met alle beschikbare communicatiemiddelen graag te woord wanneer u online nog niet alle antwoorden op uw vragen aantreft.

Voor de hardlopers in de markt bieden wij u nu direct de prijs online. Overige varianten kunt u op aanvraag bij ons voorleggen met een responstijd van een uur tot maximaal een dag. Dit betekent uiteraard ook voor ieder budget van u als klant een oplossing die passend is met competitieve prijzen.

Wij supporten u vrijblijvend met onze gratis design service. Zo kunt u vooraf zien hoe uw logo en merk op de te bedrukken tas komt te staan, via een digitaal drukvoorbeeld.

Leveringen geschieden op tijd en anders houden wij u tijdig op de hoogte. Spoedleveringen zijn in overleg bespreekbaar en kunnen wij voor u verzorgen.

"Expertise"
Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij alle ins & outs in de branche

Contact

T: 030 - 7115450
E: sales@allesbedrukt.nl


Bezoekadres:
Ravelijn 2, 3905 NV Veenendaal


Postbus 177, 3900 AD Veenendaal


Partners - Resellers

Resellers krijgen korting! Neem direct contact op voor de opties.


T: 030 - 7115450

Copyright:© Allesbedrukt.nl | 030 - 7115450